Matrassen

Matrassen
Om tot een juiste keuze te komen voor een matras, afhankelijk van je persoonlijke wensen en slaaprituelen, wordt hieronder verschillende materialen verder uitgelegd. Er zijn bijvoorbeeld mensen die juist veel of weinig draaien in hun slaap. Ook speelt lichaamsgewicht en lengte een rol (zie voor verdere informatie slaapadvies).

Polyether
Polyether SG 40 wordt veel gebruikt voor matrassen, caravan kussens etc. Wij hebben een polyether matras SG 40, 15 cm dik, wasbare en afritsbare luxe dubbeldoek hoes en anti-allergisch. Totale dikte ongeveer 17 cm. Goedkoop matras te gebruiken in caravan of camper. Ook als logeerbed.

Pocketrvering
Het woord zegt het al. Vering in een pocket, oftewel een hoesje. Elke veer is apart verpakt. Gebruikt in matrassen, afgedekt met een laag schuim, al naar gelang de wens van de klant. Heeft een goede ventilatie en geeft een goede ondersteuning. Samenstelling t.a.v. de veren en het schuim is afhankelijk van gewicht en lengte van de persoon.

Koud schuim
Koud schuim geeft een hele goede ondersteuning. Je hebt meer bewegingsvrijheid. Koud schuim voelt kouder aan als traag schuim en komt elke keer weer terug in z’n oude vorm en heeft een lange levensduur.

Traag schuim
Als je veel draait is een traag schuim matras niet echt aan te raden. Traag schuim reageert op warmte en je komt er als het ware in te liggen. Ben je echter een rustige slaper, dan is dit zeer aan te  bevelen. “Traag schuim heeft ook een lange levensduur.

Watermatras
Lichtgewicht watermatras. Vormt zich tot in de kleinste details naar uw lichaam. De gelijkmatige tegendruk zorgt voor een optimale bloedcirculatie. De temperatuur is instelbaar op de voor u ideale warmte. Heeft een geintegreerde comfort verhogende topper met een 5 cm dikke geperforeerde latex kern.

Luchtmatras
Het natuurlijke comfort van lucht garandeert de ideale slaaphouding voor iedereen. U stelt zelf de luchtdruk in, waarvan u vindt dat deze het beste bij u past. Op het display kunt u de druk aflezen en het matras stelt zelf deze druk in. Dit blijft zo totdat u vindt dat het anders moet. Matras is afgedekt met viscose elastisch schuim, dat zich volledig naar uw lichaam vormt. Nauwelijks tegendruk. Door de optimale ondersteuning en drukverdeling bijna geen kans op doorliggen. En bovendien ideaal voor mensen met spier en rugklachten.

Ibody matras
aanvullen vanuit je folders en map Een goed voorbeeld is onze ibody. De specifieke oplossing voor de vrouwelijke en mannelijke lichaamsvorm. Voor de vrouw een aangepaste heupzone om de contouren van het vrouwelijke lichaam perfect te ondersteunen. Voor de man een aangepaste schouderzone voor de natuurlijke mannelijke lichaamscurve. Hierbij heeft u altijd een natuurlijke houding van de rug. Een natuurlijke houding zorgt dan ook voor een ontspannen nachtrust.

Hieronder staan enkele matrassen beschreven die wij aanbevelen en geschikt zijn voor een goede nachtrust en ondersteuning van het lichaam. Zie verder onze onze folders:
ibody matras
Air matras
Lichtgewicht watermatras